3c-nl.com > Contact > Visie

Hoe wij de toekomst zien

Wie kansen ziet, wil ze pakken. Dat is voor bedrijven, voor u als installateur en voor de toekomst van onze bekabeling niet anders. Wat we de komende jaren vooral zullen zien, is maatwerk. Glas, koper of draadloos: er is niet één oplossing de beste, het zijn eerder de situatie en gebruikseisen die dat bepalen. 

Overal en 24/7 inloggen

We willen overal bereikbaar zijn en waar ook ter wereld kunnen werken. Mobiel, thuis of op de camping. Dat betekent was voor beschikbaarheid en toegang. We zullen waar dan ook, en op elk gewenst moment, gaan inloggen. Door onze toegenomen mobiliteit - en het vervagen van de grenzen tussen werk en privé - gaan steeds meer grote bedrijven over op flexplekken. Onze kantoren worden meeting points. Dat alles stelt andere eisen aan uw kabelnetwerke en configuraties, maar ook aan de verbindende infrastructuren.

Comfortabel en veilig werken

Comfort en veiligheid worden steeds belangrijker issues. Door 'The Internet of Things' heeft alles internet en een IP-adres. Vijandige hacks en aanvallen kunnen daardoor grote delen van onze samenleving platleggen als we niet meer oog hebben voor 'security'. Om over de impact van brand (functiebehoudbekabeling) nog maar te zwijgen. Maar kijk ook naar verouderde bekabeling (capaciteit en bandbreedte) waarover door de vele extra diensten jaarlijks meer en meer datatransmissie plaatsvindt.

Eindeloos veel mogelijkheden

Het is een nieuwe toekomst waar wij vandaag al klaar voor zijn. Uw mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u om de juiste keuzes voor uw klant te kunnen maken. Neem nu Wi-Fi-netwerken, die vanwege hun veiligheid regelmatig onder vuur liggen. Toch is de beveiliging tegenwoordig goed te regelen. Voor orderpicking en de transportsector zijn ze zelfs de best denkbare optie.

U de klanten, wij de connecties

Is glas altijd beter? Niet per se. Ook koper kent zo zijn voordelen. Of wireless het einde van de kabel betekent? Integendeel. Wij zullen verbanden blijven leggen die zelfs u niet voor mogelijk houdt. Ondertussen kunt u blijven bouwen op integer vakmanschap en onze vooruitziende blik. Daar doen we alles aan. Elke dag weer.

Lees meer over onze achtergrond, ons team en de vacatures.