3c-nl.com > Merken > Reichle De Massari

Reichle & De-Massari

Providing connectivity that matters

Al in 1964 ontwikkelden Renato De-Massari en Hans Reichle een revolutionaire telefoonaansluiting. Vandaag de dag werken er ongeveer 900 medewerkers in meer dan 30 landen voor R & M. Het doel van het bedrijf is om klanten van topkwaliteit oplossingen te bieden voor uitstekende communicatienetwerken. Daarbij draagt ​​R & M bij aan de maximale operationele beveiliging in spraak-, data- en videotransmissie.

Oplossingen voor high-end communicatienetwerken

R & M is een van de toonaangevende aanbieders van passieve bekabelingsoplossingen en zeer breed en diep assortiment producten voor high-end communicatienetwerken. De producten en systemen leveren een belangrijke bijdrage als het gaat om het beveiligen van spraak-, data- en videotransmissie.

R & M oplossingen maken indruk door hun kwaliteit en modulariteit, innovatieve functionaliteit en het uitzonderlijke gemak bij installatie en onderhoud. Toegevoegde waarde voor alle partners en gebruikers, van de installatie engineer tot de netwerk operator.

R & M oplossingen zorgen voor maximale beschikbaarheid en dus kosteneffectieve netwerkfunctionaliteit.

Toekomstgericht

Onderzoek en ontwikkeling zijn topprioriteiten bij R & M. Zo hebben ze technologische hun expertise op het gebied van hoogfrequente technologie en glasvezel samengevoegd. Typisch Zwitserse precisie en een systeemontwerp gericht op de toekomst, helpt R & M ervoor te zorgen dat netwerken toekomstgericht zijn en hun waarde behouden.