3c-nl.com > Referenties > Referentie overzicht > Referentie reader

WTC Hotel Leeuwarden

20 jaar zorgeloos op twee orenVoor maar liefst 1000 aansluitingen bij de nieuwbouw van Het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden werd een efficient bekabelingsconcept uitgedacht. En alles gecertificeerd voor 20 jaar. Niks garantie tot het hek. A houden we daar niet van en B moest die sowieso nog worden geplaatst. Samen voor resultaat

tl_files/diverse afbeeldingen/Referenties/solvocom_logo.jpg

Voor dit project heeft Solvocom de netwerkinfrastructuur in onderaanneming van Pranger-Rosier Installaties te Dokkum verzorgd. Voor de ruim 1000 aansluitingen werd gekozen voor het concept Datwyler. Dit concept levert een gecertificeerde infrastructuur op met 20 jaar garantie. Mede door de expertise van 3C is het project voor ons een succes geworden. 3C is makkelijk bereikbaar en garandeert een snelle levering van het benodigde materiaal.

Samenwerking met Solvocom

Solvocom: "Wij doen al sinds 2003 zaken met Cable Concepts Center. 3C heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Maar dit is niet de enige reden waarom wij 3C als leverancier waarderen. Het bedrijf kenmerkt zich door open communicatie en is een flexibele organisatie die met ons meedenkt."

Ga terug