3c-nl.com > Referenties > Referentie overzicht > Referentie reader

Noord-Zuidlijn Amsterdam

In razende vaart naar de beste oplossing


Cable Concepts Center kreeg van twee grote bouwbedrijven de opdracht om de Noord-Zuidlijn te voorzien van een beschermbuis, subducts en mini-glasvezelkabels. Het gehele netwerk is aangesloten op het bekabelingsconcept van Optronics. Zo bleken wij de beste oplossing te hebben om aan de gestelde eisen uit het PVE te kunnen voldoen. Voor de netwerkkasten is gekozen voor de TS8 serie van Rittal, de glasvezelkabels komen onder andere van Teldor.

Complete en functionerende netwerkoplossing

“Eens te meer is gebleken dat Cable Concepts deze tenders wint op basis van vakkennis en het vermogen de beste producten te configureren tot één optimaal functionerende én betaalbare oplossing. Daarnaast lukt het ons keer op keer die extra stap te zetten waarmee we de klant maximaal ontzorgen. Uiteindelijk gaat het erom dat je blij met elkaar bent, aldus 3C-directeur Edwin Ramkema.” Omdat de kasten niet ‘op de stoep’ afgeleverd konden worden, maakte 3C gebruik van een gespecialiseerd verhuisbedrijf dat de kasten keurig in de technische ruimte afleverde. tl_files/diverse afbeeldingen/Referenties/Noord-Zuid logo.png

Hogesnelheidslijn

Met de mix Optronics, Rittal en Teldor beschikte 3C over de winnende combinatie. Optronics is een relatief jonge, maar zeer complete horizontale en verticale Cable Solution Provider. Rittal is dé naam in kwaliteitskasten, terwijl de glasvezelkabels worden gemaakt door Teldor. Teldor is DNV-gecertificeerd waardoor de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Binnen de productiefaciliteiten maakt het een zeer breed pakket aan glasvezel en koperkabels. Cable Concepts Center heeft in beide projecten laten zien mee te denken in betrouwbare én kostenbesparende oplossingen. Dat bleek de spreekwoordelijke ‘vonk’.

Ga terug