3c-nl.com > Referenties > Referentie overzicht > Referentie reader

UPC Horizon

Een nieuwe Horizon voor Liberty GlobalUPC Nederland - volle dochter van Liberty Global - heeft ook voor haar Horizon-project een beroep gedaan op de goede service en snelle dienstverlening van Cable Concepts Center.


Ugentie en vooruitzien

Bij het project Horizon was 'urgentie' het codewoord. Door de vereiste flexibele manier van engineering was de benodigde bekabeling pas laat bekend. Daarom werden de initiële kasten voorzien van vaste CAT6A databekabeling van Dätwyler met in iedere kast patchpanelen. Dit alles werd geleverd door 3C. Hierdoor konden we vooruit werken zonder al te hoeven weten wat in welke kast geïnstalleerd zou worden. Deze vaste bekabeling werd stuk voor stuk gecertificeerd waarop 20 jaar garantie is afgegeven.

tl_files/banners/Horizon logo.jpg

 

 

3C denkt met u mee

"Mede door het meedenken van 3C is het installatiedeel van ons project een succes geworden. Korte communicatielijnen en als leverancier opererend als meedenkend partner zoals 3C zich heeft gemanifesteerd - inclusief de korte levertijden - is 'key' in onze business om succesvol te kunnen zijn.

Ga terug