3c-nl.com > Referenties > Referentie overzicht

Referenties
 

Afstandsbediening bruggen

news image

Onze Elfstedenprovincie wil binnen afzienbare tijd al haar bruggen op afstand kunnen bedienen. Hiervoor was een verzwaring van de glasvezelverbindingen nodig. In drie stappen zijn de oude verbindingen vervangen en de nieuwe verbinding afgemonteerd en opgeleverd.

Lees meer

Theater Flint

news image

Recent onderging Theater Flint in Amersfoort een forse renovatie. In 10 zomerweken doen wat normaal zes maanden vergt. Of wij de S/FTP-Cat6 ICT-infrastructuur en de complete S/FTP-Cat5e audiovisuele infrastructuur wilden fiksen. Licht uit, spot aan! 

Lees meer

Strukton Rotterdam CS

news image

Voor surveillance doeleinden hangen op Rotterdam CS camera's. Zo'n tweehonderd stuks beheert ProRail. Om onze installatie en montage te laten voldoen aan de voorschriften waren er Camera Connection Boxen nodig. Uiteraard zijn wij hier ingestapt?

Lees meer

WTC Hotel Leeuwarden

news image

Voor maar liefst 1000 aansluitingen bij de nieuwbouw van Het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden werd een efficient bekabelingsconcept uitgedacht. En alles gecertificeerd voor 20 jaar. Niks garantie tot het hek. A houden we daar niet van en B moest die sowieso nog worden geplaatst. 

Lees meer

Meander Groep

news image

Meander Groep is met 18 locaties een van de grootste zorgaanbieders in Limburg. Meer handen aan het bed is een dagelijks terugkerende vraag. Maar één ding was helder: betere en accuratere zorg vereist betere ICT. Een slim bekabelingsconcept van 3C zorgde ervoor.

Lees meer

Anne Frank Stichting

news image

Vanuit Keizersgracht 192 Amsterdam beheert de Anne Frank Stichting het erfgoed van de familie. We realiseerden er een toekomstvaste data- en telecominfrastructuur. Compleet nieuwe werkplekken, wifi-acces, VOIP en bekabeling. En wat je dan allemaal tegenkomt... 

Lees meer

Hogeschool Rotterdam

news image

Meer Wi-Fi verkeer en snellere datatransmissie - naar onder meer de interactieve schoolborden - noopte Hogeschool Rotterdam haar bekabeling te upgraden van Cat 5 naar Cat 6A. Ook moest de infrastructuur worden opgeschoond. 175.000 meter kabel, waar laat je het?

Lees meer

UPC Horizon

news image

UPC Nederland - volle dochter van Liberty Global - heeft ook voor haar Horizon-project een beroep gedaan op de goede service en snelle dienstverlening van Cable Concepts Center. Urgentie en onze 'horizontale' blik waren hier de codewoorden...

Lees meer

Noord-Zuidlijn Amsterdam

news image

Van twee grote bouwbedrijven kregen we de opdracht om de Noord-Zuidlijn te voorzien van een beschermbuis, subducts en mini-glasvezelkabels. We leverden een innovatief bekabelingsconcept, de netwerkkasten en de glasvezelkabels. Van tunnelvisie was geen sprake. Integendeel!

Lees meer