3c-nl.com > Referenties > Referentie overzicht

Referenties
 

Project: PSV & Ajax, levering van modulaire handholes

news image

Het is belangrijk dat kabeltrekputten per situatie aangepast kunnen worden. De hoogte, lengte en breedte zijn immers per project verschillend. Wij leverde de modulaire handholes kant-en-klaar voor PSV & Ajax. Wij kiezen immers geen partij.

Lees meer

Prefab GR3 kasten

news image

Onlangs heeft Cable Concepts Center voor een grote internationale provider GR3 kasten met GPS2 lades van Commscope in elkaar gezet. Aangezien Cable Concepts Center voorraad houd van deze componenten kunnen we snel schakelen als er extra capaciteit nodig is.

Lees meer

The People Group test nieuwe micro kabel

news image

Cable Concepts Center heeft samen met The People Group, voorheen Schuuring/Vidyn, tests uitgevoerd voor het blazen van een nieuw toe te passen micro kabel. Uit de tests zijn positieve reacties ontvangen.

Lees meer

Afstandsbediening bruggen

news image

Onze Elfstedenprovincie wil binnen afzienbare tijd al haar bruggen op afstand kunnen bedienen. Hiervoor was een verzwaring van de glasvezelverbindingen nodig. In drie stappen zijn de oude verbindingen vervangen en de nieuwe verbinding afgemonteerd en opgeleverd.

Lees meer

Theater Flint

news image

Recent onderging Theater Flint in Amersfoort een forse renovatie. In 10 zomerweken doen wat normaal zes maanden vergt. Of wij de S/FTP-Cat6 ICT-infrastructuur en de complete S/FTP-Cat5e audiovisuele infrastructuur wilden fiksen. Licht uit, spot aan! 

Lees meer

Strukton Rotterdam CS

news image

Voor surveillance doeleinden hangen op Rotterdam CS camera's. Zo'n tweehonderd stuks beheert ProRail. Om onze installatie en montage te laten voldoen aan de voorschriften waren er Camera Connection Boxen nodig. Uiteraard zijn wij hier ingestapt?

Lees meer

WTC Hotel Leeuwarden

news image

Voor maar liefst 1000 aansluitingen bij de nieuwbouw van Het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden werd een efficient bekabelingsconcept uitgedacht. En alles gecertificeerd voor 20 jaar. Niks garantie tot het hek. A houden we daar niet van en B moest die sowieso nog worden geplaatst. 

Lees meer

Meander Groep

news image

Meander Groep is met 18 locaties een van de grootste zorgaanbieders in Limburg. Meer handen aan het bed is een dagelijks terugkerende vraag. Maar één ding was helder: betere en accuratere zorg vereist betere ICT. Een slim bekabelingsconcept van 3C zorgde ervoor.

Lees meer

Anne Frank Stichting

news image

Vanuit Keizersgracht 192 Amsterdam beheert de Anne Frank Stichting het erfgoed van de familie. We realiseerden er een toekomstvaste data- en telecominfrastructuur. Compleet nieuwe werkplekken, wifi-acces, VOIP en bekabeling. En wat je dan allemaal tegenkomt... 

Lees meer