3c-nl.com > Nieuws > Nieuwsoverzicht > Nieuwsreader

Plug-and-Go met Dätwyler

09-07-2015

Goede bekabeling is essentieel in elk datacenter. Met de hogere densiteit neemt de kans op storingen toe. Met modulaire plug-and-go glasvezeloplossingen hebben we nu het antwoord.

De crux van moderne ICT-bekabeling in datacentra zijn flexibiliteit en de permanente ondersteuning van toepassingen voor bestaande en toekomstige technologieën. 

De plug-and-go glasvezeloplossing is speciaal ontwikkeld voor de eisen van hoge densiteit in datacentra. Een toekomstveilige, voorgemonteerde oplossing, bestaande uit kabels en componenten van zeer hoge kwaliteit en waarbij de productie van connectoren is uitgevoerd met uiterste precisie. De systemen bieden ruimtebesparing in het rack en werken bij transmissiesnelheden tot 40 en 100 Gbit/sec.

Door zijn uitstekende optische en geometrische eigenschappen, is deze oplossing niet alleen geschikt voor alle hedendaagse toepassingen met hoge snelheid, maar ook voor die van de toekomst, zoals 32GFC, 40/100G-Ethernet en 120G Infiniband. Modulaire componenten die in elke gewenste combinatie kunnen worden geconfigureerd, bieden aan gebruikers de hoogste graad aan ontwerpflexibiliteit.

Voor een faalveilige oplossing voor een transmissieoverdracht met hoge snelheid in datacentrum zijn drie oplossingen denkbaar: een klassieke ad hoc bekabeling die gebruik maakt van koper- en glasvezeltechnologie, een volledige of gedeeltelijk voorgemonteerde oplossing met meervoudige kabels in koper of glasvezel (trunks), of een modulaire oplossing in optische vezel met hoge densiteit.

Bekabeling speelt hoe dan ook een belangrijke rol bij hoge beschikbaarheid.

Meer weten? Wij helpen u graag verder!

Ga terug