3c-nl.com > Nieuws > Nieuwsoverzicht > Nieuwsreader

Betekening contract met HAUFF in Nederland

30-01-2018

HAUFF Technick vindt partner in Cable Concepts Center voor de distributie van haar producten in Nederland. Met het aangaan van deze samenwerking zullen er voor de aannemers trainingen worden gegeven in de eigen theorie en praktijkruimte. Hier staan ook samples van HAUFF producten op display.

VP International Sales Stephan Winnen en Directeur Edwin Ramkema van Cable Concepts Center schudden elkaar de hand bij het aangaan van de samenwerking. Cable Concepts Center zal voor HAUFF Technik de distributie gaan verzorgen in Nederland.

HAUFF Technik zocht een partner die duidelijk aanwezig is in de Telecom markt. Met het aangaan van deze samenwerking zullen er in Leusden trainingen gegeven gaan worden aan de aannemers. In het nieuwe onderkomen van Cable Concepts Center is rekening gehouden met een theorie ruimte en een praktijkruimte.

De centrale ligging van Leusden maakt het voor onze klanten extra aantrekkelijk als zij materialen willen ophalen. Dit kan zelfs buiten kantoor tijden, want de nachtsluis kan 24uur per dag op afstand geopend worden. 

 

Voor meer informatie over HAUFF, klik hier.

Ons aanbod van HAUFF producten vind u in onze Catalogus.

Ga terug