3c-nl.com > Nieuws > Nieuwsoverzicht > Nieuwsreader

Distributie Flyin Optronics

01-07-2013

Distributeur Benelux Flyin Optronics

Flyin Optronics is een van de grootste producenten en leveranciers van passieve glasvezelcomponenten wereldwijd (CWDM- en DWDM-systemen). Flyin is gespecialiseerd in geïntegreerde subsystemen voor optische vezelcommunicatie. Cable Concepts Center is hiermee hét adres voor glasvezel passieve en actieve glasvezelcomponenten. 

We zijn er trots op deze ‘solution provider’ in ons leveringsprogramma op te mogen nemen", aldus directeur Edwin Ramkema. De belangrijkste producten van Flyin zijn de optische FBT-koppeling, Wavelength Division multiplexer (WDM / CWDM / DWDM / OADM), micro-optische componenten, optische isolatoren, circulatoren, optische vezelconnectoren, PLC-splitters, en optische schakelaars.Door haar exportactiviteiten naar India, Japan, de VS, Groot-Brittannië, Noorwegen en diverse andere landen is Flyn een betrouwbare partner gebleken als het gaat om kwaliteit, technische service, product support en de korte time-to-market. Er wordt goed geluisterd naar de klanten, zodat producten voordurend getest en zonodig verbeterd worden.

Als professionele glasvezel componentenleverancier, stelt Flyn de eindklant met kwaliteitscontrole en R&D centraal en investeert het in interne processen, mensen en apparatuur met een focus op de lange termijn. 

Ga terug