3c-nl.com > Nieuws > Nieuwsoverzicht > Nieuwsreader

144 vezels op 1 HE?

07-10-2015

De basis voor het optimaal functioneren van de huidige datacenter- en telecommunicatie omgevingen wordt steeds vaker gelegd door het glasvezelnetwerk. Ultra High Density biedt daarvoor de oplossing. Communicatiekracht, transmissie en veiligheid zijn kritische issues voor de continuïteit van elk bedrijf. Optronics biedt hierin een zeer compleet programma.

Check alle voordelen in dit filmpje of mail ons voor meer info.

De modulaire opbouw met certified components maken flexibel maatwerk mogelijk. Onder meer patchkabels, trunks en glasvezel management systemen maken UHD tot een toekomstvaste oplossing.

Ultra High Density van Optronics biedt tal van extra’s zoals een kortere installatietijd, efficiency bij mutaties en een ruim 35% hogere glasvezeldichtheid tot maar liefst 144 vezels op 1 HE. U bespaart hiermee enorm op uw aanlegkosten. 

In behuizingen is er een ruime keuze. Met toegang vanaf beide zijden, waarbij patches beschermd worden door afdekplaten kunnen de modules er eenvoudig worden in- en uitgeschoven.

Kijken we naar de modules dan kan er gekozen worden uit drie opties. Met de MTP/MPO kunnen 12 tot 24 glasvezels ineens worden aangesloten. Daarnaast is er de zogenaamde pre-terminated module, die u twee extra koppelvlakken scheelt (lagere demping). Ook is er de splice module, waarmee u de kabel exact op lengte kunt lassen op locatie.

Ingenieus is het release haakje aan de modules. Voor het vergrendelen van de modules zelf, is voortaan geen gereedschap meer nodig. Mooier en makkelijker, kunnen we het niet maken.

Ga terug