3c-nl.com > Nieuws > Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
 

"Geweldige dag op Spa Francorchamps"

news image

Cable Concepts Center gaf bij de Hauff actie kaarten weg voor de Formule 1 race op Circuit Spa Francorchamps in de Belgische Ardennen. Wij hebben van de winnaars een kort verslag mogen ontvangen die wij graag met u delen.

Lees meer

Geslaagde Datwyler cursus

news image

Als Dätwyler distributeur verzorgen wij ook trainingen tot ‘Dätwyler Certified Installer’. Recent slaagden er weer negen van onze partners voor de tweedaagse cursus met één dag koper- en één dag glasvezeltechniek. Wilt u er volgende keer bij zijn?

Lees meer

Betekening contract met HAUFF in Nederland

news image

HAUFF Technick vindt partner in Cable Concepts Center voor de distributie van haar producten in Nederland. Met deze samenwerking zullen er voor de aannemers trainingen worden gegeven in eigen theorie- en praktijkruimte.

Lees meer

Facelift website 3C

news image

De online ontwikkelingen gaan razendsnel. Internet is niet alleen meer ‘desk’, maar in meer dan de helft van de gevallen ‘mobile’ in de vorm van laptop, tablet of smartphone. Naast verbeterde responsiviteit zijn het merkenoverzicht, nieuws- en referentiefuncties uitgebreid.  

Lees meer

Link Monitor bewaakt netwerk

news image

Indringers? Vocht in het netwerk? In een mum van tijd zijn problemen nu gedetecteerd met de Advanced Link Monitor (ALM). Door het installeren van de ADVA ALM wordt veel informatie over de staat van het netwerk verkregen, zodat er actief opgetreden kan worden.

Lees meer

Impact CPR-normering

news image

CPR is een norm voor de brandclassificatie van kabels en elektrische leidingen in bouwwerken met als uitgangspunt: hoe reageren kabels bij brand en hoe beperken we brandschade.

Lees meer

Open tijdens bouwvak

news image

In onze 24-uurs economie staan uw installatieprojecten nooit stil. Door rotatie toe passen op onze werkschema’s blijven wij ook nu weer de hele zomer geopend. U heeft zelfs toegang tot (een deel van ons magazijn) om over uw bestelling te kunnen beschikken. 

Lees meer

Mobiele kabeltrommel

news image

Voor tijdelijke kabel-verbindingen of noodgebruik. De glasvezelkabels hebben een stalen wapening en een PUR buitenmantel. Flexibele multicore 24-voudige glasvezelkabel in multi- of single mode. Voorgeassembleerd met IP67-aansluitingen voor onder andere MPO, LC-, ST- en SC.

Lees meer

Voetbalkamp AFC Quick 1890

news image

Sport verbindt. Logisch dat we daar als ‘connectoren’ aan bijdragen. Met enkele andere sponsoren zorgden we ervoor dat 130 kinderen konden meedoen aan het AFC Quick Jeugd Voetbalkamp. Ze bekeken een training bij kampioen Feyenoord en werden bezocht door Ajacied Davy Klaassen. 

Lees meer