3c-nl.com > Nieuws > Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
 

Openingstijden rondom de feestdagen

news image

Voor het omzetten van de huidige database naar het nieuwe ERP-systeem is cable concepts center gesloten van 20 december tot 6 januari. Eerst gaat op 6 januari de backoffice (ERP) live en medio februari de frontoffice (webshop).

Lees meer

48 poorten ondergebracht op één hoogte-eenheid (1U)

news image

Met de RJ45 Keystone module »KS-TC Plus Cat.6A« en met twee nieuwe patchpanelen pakken we de toenemende ruimteproblemen aan in verdeelruimtes, serverruimtes en datacenters.
Lees verder voor meer informatie.

Lees meer

Lancering LanTEK IV kabelcertificeerder

news image

De lancering van de nieuwe LanTEK IV kabelcertificeerder voegt een nieuwe standaard toe aan de LAN-industrie. Dit model is voorbereid op de toekomst met certificatie tot Cat 8, test tot wel 3000Mhz, nieuwe VisiLINQ adapters & touchscreen.

Lees meer

3C aangesloten bij 2ba

news image

Wij hebben van meerdere installateurs de vraag gehad of wij bij 2BA aangesloten waren. Hier hebben wij natuurlijk gehoor aan gegeven en zijn enthousiast aan de slag gegaan. Sinds oktober zijn wij actief op 2ba en zullen wij continu ons productassortiment uitbreiden.

Lees meer

Geslaagde Datwyler cursus

news image

Als Dätwyler distributeur verzorgen wij ook trainingen tot ‘Dätwyler Certified Installer’. Recent slaagden er weer negen van onze partners voor de tweedaagse cursus met één dag koper- en één dag glasvezeltechniek. Wilt u er volgende keer bij zijn?

Lees meer

"Geweldige dag op Spa Francorchamps"

news image

Cable Concepts Center gaf bij de Hauff actie kaarten weg voor de Formule 1 race op Circuit Spa Francorchamps in de Belgische Ardennen. Wij hebben van de winnaars een kort verslag mogen ontvangen die wij graag met u delen.

Lees meer

Betekening contract met HAUFF in Nederland

news image

HAUFF Technick vindt partner in Cable Concepts Center voor de distributie van haar producten in Nederland. Met deze samenwerking zullen er voor de aannemers trainingen worden gegeven in eigen theorie- en praktijkruimte.

Lees meer

Facelift website 3C

news image

De online ontwikkelingen gaan razendsnel. Internet is niet alleen meer ‘desk’, maar in meer dan de helft van de gevallen ‘mobile’ in de vorm van laptop, tablet of smartphone. Naast verbeterde responsiviteit zijn het merkenoverzicht, nieuws- en referentiefuncties uitgebreid.  

Lees meer

Link Monitor bewaakt netwerk

news image

Indringers? Vocht in het netwerk? In een mum van tijd zijn problemen nu gedetecteerd met de Advanced Link Monitor (ALM). Door het installeren van de ADVA ALM wordt veel informatie over de staat van het netwerk verkregen, zodat er actief opgetreden kan worden.

Lees meer