3c-nl.com > Merken > Excel

Excel

Logo Excel

Without compromise

Excel is dé end-to-end infrastructuuroplossing voor toppprestaties, ontworpen, vervaardigd, ondersteund en geleverd zonder concessies.

Excel wordt aangevoerd door een team van experts in de industrie, die de nieuwste innovatie- en productiemogelijkheden implementeren om de industriële normen in kwaliteit en prestaties te overtreffen. Op technische naleving en gemak van installatie en gebruik is Excel scherp. Compatibiliteit en compliance 'van kabel naar rek', betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn essentieel.

Buitengewone prestaties

Met een focus op systeemprestaties, onafhankelijke verificatie en een garantie van 25 jaar voor product en applicatie - mits deze is geïnstalleerd door een geaccrediteerde Excel Partner - verklaart eenvoudig waarom Excel door veel organisaties en in veel markten wordt gekozen en toegepast.

Alles in huis voor uitdagende netwerken

Excel levert het breedst mogelijke assortiment bekabeling, behuizingen en accessoires. Van koper- en glasvezel bekabeling tot panels en pigtails. Veelal eenvoudig te installeren, uitgevoerd volgens strikte Europese kwaliteitsnormen, en onafhankelijk gecertificeerd volgens de strengste internationale normen, biedt het Excel-systeem een ​​superieure oplossing die aansluit bij de uitdagende netwerkomgevingen van vandaag.

De voordelen van Excel

  • Topmerk en bewezen kwaliteit: producten die voldoen aan de normen, zoals Delta en ISO
  • Compatibiliteit: een end-to-end systeem met uitstekende support en garantie
  • Productreeks: van categorie 3 tot en met categorie 7 koperen kabels en optische systemen in zowel multi- als single mode
  • Gebruiksgemak en installatie: ontworpen vanuit de installateur
  • Betrouwbaarheid: goed partnerprogramma en pro-actieve productontwikkeling
  • Beschikbaarheid: uit voorraad leverbaar