3c-nl.com > Nieuws > Actieoverzicht > Actiereader

LanTEK III inruilactie

21-06-2018

LanTEK 3 inruilactie Cable Concepts Center

Goed instrumentarium voor het doormeten van bekabeling is cruciaal. De Ideal LanTEK III is een gemakkelijk te bedienen instrument voor het certificeren van koperkabel volgens de TIA en ISO/IEC norm voor het testen tot Cat 7A/1000 MHz.

 

Van 500 tot 1000 MHz

De LanTEK III Serie is verkrijgbaar vanaf de LanTEK III 500 MHz tot het summum van de LanTEK III 1000 MHz en is uitgevoerd in twee modellen. Ook zijn er optionele modules om de meet-mogelijkheden uit te breiden. Deze kunt u vinden onder meetapparatuur

Gebruiksgemak

De LanTEK III certificeert tot en met Cat7a/1000MHz, In het geheugen kunt u maar liefst 1700 metingen opslaan, inclusief de benodigde grafieken. Is de lithium-Ion batterij volledig geladen dan kan er 18 uur mee worden getest.

De uitleessoftware is zeer grafisch en gebruiksvriendelijk, waardoor bijna iedereen snel met de tester kan werken. Wij leveren een Hands-on training bij aflevering van uw nieuwe LanTEK III meetinstrument zodat u meteen aan de slag kunt. Wij kunnen ook extra trainingen geven in onze eigen theorie- en praktijkruimte.

Op de LanTEK III-1000Mhz krijgt u een fikse korting met deze inruil actie. De oude tester wordt opgehaald bij inlevering van uw oude meetinstrument wordt de korting direct mindering gebracht op uw nieuwe meetinstrument.

Extra meetmogelijkheden

Optioneel extra modules aanschaffen voor nóg meer meetmogelijkheden?

  • Permanent Link adapters, Voor het testen en certificeren van UTP/ STP bekabeling van patchpaneel naar werkplekken. De RJ45 contacten zijn in het veld verwisselbaar om kosten te verlagen.
  • Channel testing modules, Een uitgebreid assortiment modules voor Channel Testing voor diverse applicaties zoals: RJ45, GG45, TERA en EC7.
  • Glasvezel test modules, FiberTEK III modules bieden een snelle en simpele Tier 1 certificering voor single-modus en multi-modus glasvezel bekabeling inclusief ondersteuning voor encircled flux testen.

lantek verhuur cable concepts center

Kalibratie

Meetapparatuur van Ideal dient op jaarlijkse basis gekalibreerd te worden door de fabrikant. Afwijkende resultaten met niet ge-ijkte meters worden zo voorkomen. Zonder kalibratie krijgen uw meetinstrumenten geen garantiecertificaat van de kabelfabrikant.
Cable Concepts Center kan voor al uw meetapparatuur de kalibratie verzorgen, zodat alles kan en mag blijven functioneren. Ook het verhuren van lanTEK Meetapparatuur kan bij ons, wanneer u tijdelijk (extra) meetinstrumenten nodig heeft.

Vraag naar de voorwaarden van deze inruilactie bij ons team.

Ga terug