3c-nl.com > Nieuws > Actieoverzicht

Actieoverzicht
 

Actie: Hauff HSI 150-DF Flens

news image

De Hauff HSI 150 DF is nu extra aantrekkelijk geprijsd, zolang de voorraad strekt. Deze achteraf aan te brengen flens is een uitkomst bij het afsluiten van boringen. Zo kunt u boringen eenvoudig gas- en waterdicht maken met aansluiting voor systeemafdichting mogelijk.

Lees meer

LanTEK III inruilactie

news image

Heeft u een oude tester en is deze aan vervanging toe? Dan hebben wij een mooie inruilactie! Bij aanschaf van de Ideal LanTEK III krijgt u een fors bedrag terug met het inleveren van uw oude meetinstrument. Meer weten? Lees verder of informeer naar de voorwaarden.

Lees meer

Rittal TE8000 behuizing en QE wandbehuizing zeer laag geprijsd

news image

Een speciale actie voor de kwaliteits- installateur, een voorgemonteerde Rittal TE8000 42HE patchkast, en een QE wandbehuizing beschikbaar in 6, 9, 12 en 15 HE. A-merk kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Lees meer

Verhuur van LanTEK meetapparatuur

news image

U kunt in een situatie terecht komen, waarin u (extra) meetinstrumenten nodig heeft. Hiervoor hebben wij een verhuur- service. De LanTEK III is een gemakkelijk te bedienen instrument voor het certificeren van koperkabel volgens de TIA en ISO/IEC.

Lees meer

C6A patchkabels uit voorraad!

news image

Nu uit voorraad leverbaar, hoogwaardige Cat 6A patchsnoeren tegen messcherpe prijzen. De snoeren zijn er in de U/UTP en S/FTP uitvoering. Verkijgbaar in alle gangbare kleuren. Wij geven u zelfs de laagste prijsgarantie op deze patchsnoeren! 

Lees meer