3c-nl.com > Contact > Achtergrond

Wat goed is, kan beter

Sinds 2000 is Cable Concepts Center actief als groothandel in materialen en gereedschappen voor de installatie en aanleg van infrastructuur, bekabelingsconcepten en datacenters.

Professionals onder elkaar

Professionals doen zaken met professionals is onze insteek. Noem het onze nuchtere no-nonsens. Wij zijn teamworkers die gaan voor goede oplossingen en lange termijnrelaties. Door onze techische achtergrond snappen we snel wat u bedoelt en interpreteren de vraag achter de vraag.

Service is onze backbone

Niet alleen combineren we uw technische wensen met de beste producten uit een kwalitatief hoogstaand gamma, we komen ook met oplossingen of een goed advies als u het even niet meer weet. Noem het onze product-plus. 

Wij houden van korte lijnen en leveren doorgaans direct uit voorraad. Desnoods bij u op werklocatie. Just in time. Dubbeltjes op de eerste rang zijn er genoeg. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. En service van deur tot deur, en er achter. Integriteit tot op onze ‘backbone’. Dat zijn de betere connecties. Daar heeft u wat aan.

Producttrainingen

Maar blijf morgen niet doen, wat u gisteren deed. Up to date zijn - én blijven - is van groot belang in dit dynamische vak. Met enige regelmaat verzorgen we producttrainingen vanuit ons hoofdkantoor in Leusden. Zo bent u direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.