3c-nl.com > Oplossingen

Bekabelingsoplossingen voor elke installatie

Professionals doen graag zaken met professionals is onze ervaring. Daarom weet installerend Nederland ons al sinds 2000 te vinden. Van elektro, infra of ICT tot beveiligingsbekabeling. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor 'de doos', maar vooral voor de beste oplossing. We kennen de praktijk en weten voor welke projecten u staat. Die vraag vertalen we naar een actueel assortiment. Met een gamma aan producten en merken doen we aan kwaliteit geen concessies. Scherp geprijsd en duurzaam. En waar dat kan, hanteren we de normen van morgen.

vacature

Werken in de techniek?

Wij zijn voortdurend op zoek naar een sterke schakel. Ben jij dat? Mail ons dan gerust je cv en motivatie!

Lees meer

Infrastructureel

banner

Ook externe netwerken (WAN) bepalen de prestatie van ICT systemen. Glasvezel bezit momenteel de beste eigenschappen voor onze toekomstige communicatiebehoeftes over IP.

Lees meer

Datacenters

datacenters

Systeembeheer, dataopslag en de beschikbaarheid van applicaties, vormen het hart van veel moderne bedrijfsprocessen. Een datacenter is voor de meeste organisaties een voorwaarde.

Lees meer

Bekabelingsconcepten

banner

Voor wie op elk moment en overal wil kunnen beschikken over alle relevante data is ‘up time’ cruciaal. Goede bekabeling en wendbare netwerken maken bovendien snellere verbindingen mogelijk.

Lees meer