3c-nl.com > Nieuws > Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
 

C6A patchkabels uit voorraad!

news image

Nu uit voorraad leverbaar, hoogwaardige Cat 6A patchsnoeren tegen messcherpe prijzen. De snoeren zijn er in de U/UTP en S/FTP uitvoering. Verkijgbaar in alle gangbare kleuren. Wij geven u zelfs de laagste prijsgarantie op deze patchsnoeren! 

Lees meer

Facelift website 3C

news image

De online ontwikkelingen gaan razendsnel. Internet is niet alleen meer ‘desk’, maar in meer dan de helft van de gevallen ‘mobile’ in de vorm van laptop, tablet of smartphone. Naast verbeterde responsiviteit zijn het merkenoverzicht, nieuws- en referentiefuncties uitgebreid.  

Lees meer

Link Monitor bewaakt netwerk

news image

Indringers? Vocht in het netwerk? In een mum zijn problemen nu gedetecteerd met de Advanced Link Monitor. Door het installeren van de ADVA Advanced Link Monitor (ALM) wordt veel informatie over de staat van het netwerk verkregen, zodat er actief en preventief opgetreden kan worden.

Lees meer

Geslaagde Dätwyler cursus

news image

Als Dätwyler distributeur verzorgen wij ook trainingen tot ‘Dätwyler Certified Installer’. Recent slaagden er weer acht van onze partners voor de tweedaagse cursus met één dag koper- en één dag glasvezeltechniek.

Lees meer

Impact CPR-normering

news image

CPR is een norm voor de brandclassificatie van kabels en elektrische leidingen in bouwwerken met als uitgangspunt: hoe reageren kabels bij brand en hoe beperken we brandschade.

Lees meer

Open tijdens bouwvak

news image

In onze 24-uurs economie staan uw installatieprojecten nooit stil. Door rotatie toe passen op onze werkschema’s blijven wij ook nu weer de hele zomer geopend. U heeft zelfs toegang tot (een deel van ons magazijn) om over uw bestelling te kunnen beschikken. 

Lees meer

Mobiele kabeltrommel

news image

Voor tijdelijke kabel-verbindingen of noodgebruik. De glasvezelkabels hebben een stalen wapening en een PUR buitenmantel. Flexibele multicore 24-voudige glasvezelkabel in multi- of single mode. Voorgeassembleerd met IP67-aansluitingen voor onder andere MPO, LC-, ST- en SC.

Lees meer

Voetbalkamp AFC Quick 1890

news image

Sport verbindt. Logisch dat we daar als ‘connectoren’ aan bijdragen. Met enkele andere sponsoren zorgden we ervoor dat 130 kinderen konden meedoen aan het AFC Quick Jeugd Voetbalkamp. Ze bekeken een training bij kampioen Feyenoord en werden bezocht door Ajacied Davy Klaassen. 

Lees meer

Betere zorg door nieuw netwerk Meander Groep

news image

Hoe Meander Groep - met 18 locaties de grootste zorgaanbieder in Parkstad en Westelijke Mijnstreek - meer handen aan het bed krijgt, is een dagelijks terugkerende vraag.

Lees meer