3c-nl.com > Nieuws > Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht
 

3C op IT Room Infra 2017

news image

Ook komende IT Room Infra presenteren wij u weer interessante innovaties. ADVA’s Advanced Link Monitoring is klaar voor de markt en zeker een van de primeurs. Maar er is meer. Wilt u er dinsdag 14 november bij zijn? Reserveer dan nu alvast uw kaarten bij onze binnendienst.

Lees meer

Facelift website 3C

news image

De online ontwikkelingen gaan razendsnel. Internet is niet alleen meer ‘desk’, maar in meer dan de helft van de gevallen ‘mobile’ in de vorm van laptop, tablet of smartphone. Naast verbeterde responsiviteit zijn het merkenoverzicht, nieuws- en referentiefuncties uitgebreid.  

Lees meer

Link Monitor bewaakt netwerk

news image

Indringers? Vocht in het netwerk? In een mum zijn problemen nu gedetecteerd met de Advanced Link Monitor.

Lees meer

Geslaagde Dätwyler cursus

news image

Als Dätwyler distributeur verzorgen wij ook trainingen tot ‘Dätwyler Certified Installer’. Recent slaagden er weer acht van onze partners voor de tweedaagse cursus met één dag koper- en één dag glasvezeltechniek.

Lees meer

Impact CPR-normering

news image

CPR is een norm voor de brandclassificatie van kabels en elektrische leidingen in bouwwerken met als uitgangspunt: hoe reageren kabels bij brand en hoe beperken we brandschade.

Lees meer

Open tijdens bouwvak

news image

In onze 24-uurs economie staan uw installatieprojecten nooit stil. Door rotatie toe passen op onze werkschema’s blijven wij ook nu weer de hele zomer geopend. U heeft zelfs toegang tot (een deel van ons magazijn) om over uw bestelling te kunnen beschikken. 

Lees meer

Mobiele kabeltrommel

news image

Voor tijdelijke kabel-verbindingen of noodgebruik. De glasvezelkabels hebben een stalen wapening en een PUR buitenmantel. Flexibele multicore 24-voudige glasvezelkabel in multi- of single mode. Voorgeassembleerd met IP67-aansluitingen voor onder andere MPO, LC-, ST- en SC.

Lees meer

Voetbalkamp AFC Quick 1890

news image

Sport verbindt. Logisch dat we daar als ‘connectoren’ aan bijdragen. Met enkele andere sponsoren zorgden we ervoor dat 130 kinderen konden meedoen aan het AFC Quick Jeugd Voetbalkamp. Ze bekeken een training bij kampioen Feyenoord en werden bezocht door Ajacied Davy Klaassen. 

Lees meer

Portfolio AEG naar 3C

news image

Sinds 1 november heeft Cable Concepts Center het klantenbestand, de voorraden en de online activiteiten van AEG Eurolec overgenomen. De divisie maakte onderdeel uit van Layerworks. Ook de drijvende kracht achter AEG - Peter Huisenga - is meeverhuisd naar Leusden.

Lees meer